Beşiktaş, Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beşiktaş, Lugano ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı
Abone ol
UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano'yla deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, 3-3 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano takımı ile  Beşiktaş, İsviçre'nin Thun kentinde bulunan Stockhorn Arena'da karşılaştı.

3-3 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, rakibin son 2 golünü hediye ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör, "Deplasmandaki beraberliği iyi olarak düşünüyorum. İkinci maçı evimizde oynayacağız. Zor bir maç oldu. İlk golü attık, rakip 1-1 yaptı. 3-1'den sonra daha agresif oynamamız gerekiyordu. Rakibe 2 gol hediye ettik diyebilirim. Savunmayı daha iyi yapmamız gerekirdi. İstanbul'a iyi bir skorla gittiğimizi söyleyebilirim. Önümüzdeki hafta daha iyi olmalıyız. Bu zeminde istediğimiz oyunu oynayamadık. Oynaması zor bir zemindi. Oyuncularıma kolay oynamamız gerektiğini söyledim. Her iki yarıda da top kayıpları yaptık. Bu maçtan alacağımız pozitif şeyler var. Bu maçı analiz edip evimizdeki maça iyi başlamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın