Bu geceye dikkat! İşte Süper Mavi Dolunay'ın etkileri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu geceye dikkat! İşte Süper Mavi Dolunay'ın etkileri
Abone ol
Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği 'Süper Ay', gece gökyüzüne bakanları büyüleyecek.

Ağustos Dolunay'ı tarihi ve burçlara etkisi, merak konusu oldu. Bu ay gerçekleşecek olan Dolunay astrolojiye ilgi duyanlar tarafından araştırılıyor.

Dolunay, 19 Ağustos Pazartesi günü gerçekleşecek. Saat 21.25'de Kova burcunda 27 derecede bir Dolunay olacak.

"Mavi Ay" bir tanıma göre bir takvim yılı (Güneş takvimi) içerisinde gerçekleşen 13. dolunay evresine verilen geleneksel bir isimdir. Ay takvimlerinde, bir takvim ayı aynı evre ile başlar aynı evre ile biter.

19 Ağustos 2024'teki mavi dolunay, nadir bir olay olup bazı özel etkiler taşıyabilir. Bu dönem, eski alışkanlıkları ve ilişkileri bırakma zamanı olarak görülebilir. Duygusal derinlik ve içsel keşif için uygun bir dönem olabilir, kişisel sorunlarla yüzleşmek ve duygusal iyileşme sağlamak önemli olabilir. İlişkilerdeki karmaşıklıkları aydınlatabilir ve gerekirse düzenlemeler yapmanız için fırsat sunabilir.

Ayrıca, yaratıcı projelere yönelmek ve sanatsal ifadenizi güçlendirmek için verimli bir zaman olabilir. Bilinçaltı düşünceler ve duyguların yüzeye çıkabileceği bu dönemde meditasyon ve kişisel gelişim çalışmaları yapmak faydalı olabilir. Her şeyden önce, kendi içsel rehberliğinize dikkat etmek önemlidir.


Yorum Yazın