Burak Yılmaz'a bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Burak Yılmaz'a bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verildi
Abone ol
TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'a, Trabzonspor maçında sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle bir maç men ve 58 bin 500 lira para cezası verdi. Trabzonspor ve Galatasaray kulüplerine de tribün kapatma cezası uygulandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Bellona Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'a, Trabzonspor-Kayserispor arasında oynanan Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle bir maç men cezası verdi. Ayrıca Yılmaz’a 58 bin 500 lira para cezası da uygulandı.

PFDK ayrıca, aynı maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahüratlar nedeniyle Trabzonspor Kulübü'ne tribün kapatma cezası verdi. Benzer bir ceza, Galatasaray Kulübü'ne de, Gaziantep FK ile oynanan karşılaşmada aynı gerekçeyle verildi.

Ayrıca, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Alagöz Holding Iğdır FK'ye, statüye aykırılık gerekçesiyle 84 bin lira para cezası kesildi.


Yorum Yazın