Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde güldüren Fenerbahçe sahnesi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinde güldüren Fenerbahçe sahnesi!
Abone ol
Cem Yılmaz’ın Netflix'te yayınlanan ’Erşan Kuneri’ dizisinde Fenerbahçe’ye yönelik mizahi sahne olay oldu. 1907 yılında geçen sahnede Cem Yılmaz’ın canlandırdığı karakterin, ”15 gün önce kurulan Fenerbahçe’yi tutuyorum. Yani böyle bir tedirginlik var devamlı diken üstünde... Yeni hoca gelecek diyorlar bakalım.” şeklindeki sözleri, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Fenerbahçe’nin galip geldiği maçlarda bile maç sonlarını stres yaşayarak geçirmesi, sıkı bir Fenerbahçe taraftarı olan Cem Yılmaz’ın ’Erşan Kuneri’ dizisine de konu oldu.

Dizinin ‘Şekerpaşa’ isimli son bölümünde 1907 yılında bir yemek masasında sohbet eden karakterler arasında Fenerbahçe konusu açıldı.

Cem Yılmaz’ın canlandırdığı karakter, Fenerbahçeli taraftarların ruh haline göndermede bulunarak, ”15 gün önce kurulan Fenerbahçe’yi tutuyorum. Yani böyle bir tedirginlik var devamlı diken üstünde... Bu Papazın Çayırı’nda maç izledik. Galibiz ama... Fenerbahçelilik böyle bir şey, tansiyonlu. Yeni hoca gelecek diyorlar bakalım.” ifadesini kullandı.

Bu sahne izleyenleri güldürürken, dizinin sosyal medyada en çok paylaşılan kesitlerinden biri oldu.


Yorum Yazın