Charleroi Havalimanı’nda grev nedeniyle tüm uçuşlar iptal edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Charleroi Havalimanı’nda grev nedeniyle tüm uçuşlar iptal edildi
Abone ol
Charleroi Havalimanı'nda bugün başlayan grev nedeniyle tüm geliş-gidiş seferleri iptal edildi. Yolcuların havalimanına gelmemeleri ve bilet aldıkları firmalarla iletişime geçmeleri tavsiye edildi.

Charleroi Havalimanı iletişim biriminden yapılan açıklamada, havalimanında çalışanların bugün greve gittiği belirtildi. Grev nedeniyle tüm geliş-gidiş seferlerinin iptal edildiği bildirildi. Yolcuların havalimanına gelmemeleri ve bilet aldıkları hava yolu firmalarıyla iletişime geçmeleri gerektiği ifade edildi.

Havalimanının bagaj, check-in, yakıt ikmali ve güvenlik gibi hizmetlerini temsil eden sendikalar, geçen hafta greve gidebileceklerini duyurmuştu. Dün havalimanı yönetimi, 12 Eylül'de grev olacağını ve hizmetlerde aksama yaşanabileceğini bildirmişti. Yolculara sefer durumlarını yakından takip etmeleri ve sadece kabin bagajlarını yanlarına almaları tavsiye edilmişti.

Grev nedeniyle bazı seferlerde aksama yaşanabileceği belirtilmesine rağmen, tüm uçuşların iptal edilmesi öngörülmemişti. Çalışanlar, iş koşullarının iyileştirilmesi, aşırı yükün azaltılması ve yönetimin daha yumuşak bir tutum sergilemesini talep ediyor.


Yorum Yazın