CHP, 81 il başkanıyla Bodrum'da istişare kampı düzenleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP, 81 il başkanıyla Bodrum'da istişare kampı düzenleyecek
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 11-13 Ekim tarihlerinde Bodrum'da düzenleyeceği istişare kampında, 81 il başkanı, genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri bir araya gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 81 il başkanının katılımıyla bu hafta sonu Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kamp düzenleyecek. 11-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan bu istişare kampına, CHP genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri de katılacak.

Kampın ana gündemi, yaklaşan seçimler ve partinin teşkilat çalışmalarının ele alınması olacak. Genel başkan yardımcıları, kendi görev alanlarına ilişkin sunumlar yapacak ve il başkanları, kentlerindeki faaliyetleri hakkında bilgi verecek. Ayrıca, CHP'li belediyeler ile parti örgütlerinin eş güdümlü çalışması için öneriler paylaşılacak. Bu süreçte, partinin 4-9 Eylül tarihlerinde düzenlediği "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı"nda tanıtılan yeni parti programının hazırlıkları için teşkilatların katkıları da ele alınacak.

Danışma Kurulları Oluşturulacak

Kamp kapsamında, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıda, bir yıl içerisinde tamamlanması planlanan parti programı çalışmalarına yönelik danışma kurulları oluşturulacağı belirtildi. Bu kurullar, önceki tüzük hazırlıkları gibi parti programı konusunda teşkilatların görüş ve önerilerini almak için çalışacak. Danışma kurullarının çalışma çıktıları, gelecek aylarda rapor haline getirilerek parti yönetimine sunulacak.

Genel Başkan Özgür Özel'in Konuşması

Kampın son gününde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanlarına hitap edecek. Burada, parti programı, erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları hakkında önemli mesajlar verecek.

Bu kamp ile birlikte CHP'nin gündeme alacağı konularda 81 il teşkilatının izleyeceği yol haritası şekillenecek.


Yorum Yazın