CHP, Gebze'de 'Asgari Ücrete Zam' mitingi düzenleyecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP, Gebze'de 'Asgari Ücrete Zam' mitingi düzenleyecek
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), asgari ücretli çalışanların sesini duyurmak amacıyla 30 Haziran Pazar günü Gebze’de bir 'Emek Mitingi' düzenleyecek.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılacağı etkinlik öncesi CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, işçilerin desteğiyle meydanları dolduracaklarını ifade etti. 

Sarı, ekonomik krizin tüm kesimler üzerindeki etkilerini vurgulayarak, çiftçi, emekli, atanamayan öğretmenler gibi farklı grupların yanlarında olduklarını belirtti. Bülent Sarı yaptığı açıklamada, “Ülkemizin içinde bulunduğu derin ekonomik krizi her alanda hissediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak çiftçiyi, emekliyi, atanamayan öğretmenleri unutmayarak onlar için meydanlarda yer aldık. 

Şimdi sıra işçilerimizde. Genel Başkanımız Özgür Özel’in katılımıyla 30 Haziran Pazar günü saat 17:00’de Gebze Mevlana Mahallesi Pazar yerinde düzenleyeceğimiz Emek Mitingi'ne tüm halkımızı davet ediyorum. Eşit yurttaşlık, adaletli gelir dağılımı, kaliteli eğitim ve tarafsız adalet sistemi için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.


Yorum Yazın