CHP lideri Özgür Özel'den TİP'li Erkan Baş'a tepki: Partinin oyu yüzde 1,5

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP lideri Özgür Özel'den TİP'li Erkan Baş'a tepki: Partinin oyu yüzde 1,5
Abone ol
TİP lideri Erkan Baş, CHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı TBMM'de ayakta karşılamasına tepki göstermişti. Baş'ın sözlerine karşı çıkan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Partinin oyu yüzde 1,5. Ve bunu bizden giden tepki oylarıyla alıyorsun." diyerek cevap verdi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı TBMM'de ayakta karşılaması gündemden düşmüyor.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP lideri Erkan Baş'ın "Biz kimsenin karşısında ayağa kalkmayız" sözlerine tepki gösterdi.

Daha önce de Cumhurbaşkanlığı makamına saygı göstereceklerini belirten Özel, bu çerçevede hareket ettiğini yinelemişti. Son olarak TİP Genel Başkanı Baş'ın sözlerine cevap veren Özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bir tanesi çıkmış, 'biz kimsenin karşısında ayağa kalkmayız' diyor. Partinin oyu yüzde 1,5." dedi.

TİP'in aldığı oyların çoğunun da kendilerine küskün seçmen olduğunu belirten CHP'li Özel, "Ve bunları bizden giden tepki oylarıyla alıyorsun." dedi.

Meclis'te TİP'e karşı pozitif davrandıklarını da hatırlatan Özel, "Meclis'teki her konuşmanı biz devrettik geçmişte sana, ben devrettim." şeklinde konuştu.


Yorum Yazın