Cinsel ilişki videosu var denilerek TFF’den ihraç edilen hakem Elif Karaarslan abonelerine özel içerikler üretecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cinsel ilişki videosu var denilerek TFF’den ihraç edilen hakem Elif Karaarslan abonelerine özel içerikler üretecek
Abone ol
Hakem Elif Karaarslan, Hakem gözlemcisi Orhan Erdemir ile ilişki yaşadığı iddia edilerek TFF tarafından hakemlikten ihraç edilmişti. Yaşananların ardından sosyal medya takipçisi sayısı büyük bir hızla artan Karaarslan, sosyal medya hesabından ücretli abonelik vermeye başladı.

24 yaşındaki kadın hakem Elif Karaarslan ve 61 yaşındaki gözlemci Orhan Erdemir’e kendilerine ait olduğu iddia edilen ilişki videosu sonrası TFF tarafından ömür boyu men cezası verilmişti.

Karar sonrası açıklama yapan Karaarslan,   hukuki yollara başvuracağını ifade ederek şu açıklamayı yapmıştı:

”Hukuki olarak uzun bir yolum olacak ama altından en güçlü ve sağlam şekilde kalkacağız. Bu süreçte tam desteğinizi ve sevginizi bekliyorum. Ağlamak, zırlamak, üzülmek benim yapacağım işler değil, ben o değilim. Sonuna kadar davamın arkasında olacağım. Ben zarar verilmeye çalışılanlardan sadece biriyim, umarım son olur…

Yaşanan bu olay sonrası sosyal medya hesabı bir kaç günde 500 bin takipçiyi aşan Elif Karaarslan’dan dikkat çeken bir hamle geldi.

Elif Karaarslan, sosyal medya hesabında özel içerikleri için ücretli abonelik başlattı. Karaarslan, takipçilerinden aylık 59,99 TL talep ediyor.

 


Yorum Yazın