Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Köroğlu'ndan Meclis'teki yumruklu saldırıya destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Köroğlu'ndan Meclis'teki yumruklu saldırıya destek
Abone ol
AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'ın, TİP Milletvekili Ahmet Şık'a yaptığı saldırıya destek veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Köroğlu, "Hakaret edersen cevabını da alırsın" dedi. Köroğlu, Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve Can Atalay için 'terörist' ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, AK Parti Milletvekili Alpay Özalan'ın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Ahmet Şık'a yaptığı saldırıyı destekledi.

Köroğlu, sosyal medya hesabı X'te yaptığı paylaşımda, "Burası TBMM dingonun ahırı değil, hakaret edersen cevabını da alırsın" diye yazdı.

 

 

Köroğlu, sözlerinin devamında, Osman Kavala, Selahattin Demirtaş ve Can Atalay'ı hedef alarak, 3 isim için 'terörist' ifadesini kullandı.

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 'vekilliğinin düşürülmesi yok hükmünde' kararına rağmen cezaevinde tutulan Can Atalay için olağanüstü toplanan Meclis'te konuşma yaptığı sırada AKP'li Alpay Özalan'ın saldırısına uğradı. Araya giren DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit yaralandı.

 


Yorum Yazın