Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı davet ettik, olumlu yanıt veremedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mahmud Abbas'ı davet ettik, olumlu yanıt veremedi
Abone ol
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin savunma sanayisindeki gelişmelerini vurguladı ve Rize'nin örnek bir şehir olması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı Toplantısı'nda savunma sanayisinde Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çekti. Bu gelişmelerin kimseyi aldatmaması gerektiğini belirten Erdoğan, güçlü olunması durumunda İsrail'in Filistin'e yaptıklarının yapılamayacağını söyledi.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar:

 "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok. Sadece biz güçlü olmalıyız ki bu adımları da atalım. Eğer biz bugün İsrail'e karşı güçlü adımlar atıyorsak, onlarla ticareti kestiysek, ilişkilerimizi kestiysek, bazıları hala bu durumdan habersiz. Mahmud Abbas'ı davet ettik ama olumlu yanıt alamadık. Bu adımları atarken, kendi içimizden vuruluyoruz. Parlamentomuzu hak yolda olan herkese açarız. Ama bazıları bunu göremiyor."

Rize'nin Örnek Olması Gerektiği Vurgusu: 

Erdoğan, AK Parti Rize İl Teşkilatı'na seslenerek, Rize'nin örnek olması gerektiğini ve Rize'de yaşayanların şehri farklı bir yere taşımaları gerektiğini ifade etti.

"Rize'den farklı bir ses çıkması lazım. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları bu sesi çıkarmalı. Belediyelerimiz daha farklı çalışmalar ortaya koymalı. Rize'de yaşayan kardeşlerimin belediyesinden şikayetçi olmaması lazım. Doğal gaz şikayetleri vardı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız notlarını aldı ve takip ediyor. En kısa zamanda doğal gaz sıkıntılarını da gidereceğiz. Belediyelerimiz, üzerlerine düşen görevleri yerine getirerek Rize'yi olması gereken yere taşımalı."


Yorum Yazın