Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Büyümenin nimetlerini herkesle paylaşacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Büyümenin nimetlerini herkesle paylaşacağız"
Abone ol
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, büyüme sürecinin nimetlerini tüm kesimlere ulaştırmayı hedeflediklerini ve emeklilere enflasyon oranının iki katı kadar artış sağladıklarını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ekonomiye dair önemli açıklamalarda bulundu. Yılmaz, büyümenin nimetlerini toplumun her kesimine yaymak istediklerini belirterek, "Özellikle deprem yükü hafifledikçe bu önceliklerimize daha fazla yoğunlaşacağız" dedi.

Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

  • Gelir Dağılımı: Yılmaz, yüksek gelirli kesimlere sübvansiyon verilmemesi gerektiğini, bunun yerine dar ve orta gelirli kesimlere odaklanılması gerektiğini vurguladı.
  • Emekli Artışları: "Emeklilerimize, yüzde 41,5 enflasyon beklediğimiz bir yılda, bunun iki katı kadar artış sağladık" diyen Yılmaz, "İmkanlar oluştukça yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ayrıca ekonomideki büyümenin daha geniş kesimlere yayılması için çalışmaların devam edeceğini ve deprem sonrası iyileşmenin sağlanmasının ardından bu önceliklere daha fazla ağırlık verileceğini söyledi.


Yorum Yazın