Danla Bilic ve Doğan Alemdar yakalandı: 10 yaş küçük hiçbir oğlanı kaçırmamaya yemin etmiş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Danla Bilic ve Doğan Alemdar yakalandı: 10 yaş küçük hiçbir oğlanı kaçırmamaya yemin etmiş
Abone ol
Danla Bilic son olarak, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile görüntülendi. Genç yetenek Doğan Alemdar ile Danla Bilic, Belgrad'da ortaya çıktı.

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes'te forma giyen Bertuğ Yıldırım ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel yeni bir aşka yelken açmıştı.

Aralarındaki yaş farkı sık sık gündem olan çift ilk görüntülendiklerinde yanlarında Danla Bilic ve Doğan Alemdar da vardı.

Bu görüntülerden sonra aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Ala Tokel yaşadığı ilişkiyi gizlemedi ve sosyal medya hesabından duyurdu. Bilic ise konu hakkında sessizliğini korudu.

Sosyal medya fenomeni Bilic, hakkında çıkan aşk dedikodularına yanıt vermese de bir gece ansızın milli futbolcuyu takibe almasıyla, çıkan söylentileri güçlendirdi.

YAKALANDILAR

Bir dönem rapçi Çakal ile aşk yaşayan ünlü fenomen geçtiğimiz gün ise 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile ilk kez görüntülendi. Blogyagmuru'nda yer alan bilgilere göre Belgrad sokaklarında objektiflere yakalanan ikili konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı.

Kendisinden yaşça küçük erkeklerle adı anılan Danla Bilic için sosyal medyada, “10 yaş küçük hiçbir oğlanı kaçırmamaya yemin etmiş” yorumları yapıldı.

 


Yorum Yazın