DASK Tırı Ekim Ayında Doğu Anadolu Bölgesi’ni Ziyaret Ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DASK Tırı Ekim Ayında Doğu Anadolu Bölgesi’ni Ziyaret Ediyor
Abone ol
DASK Tırı Ekim Ayında Doğu Anadolu Bölgesi’ni Ziyaret Ediyor

Deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası farkındalığını artırmak için Türkiye turuna çıkan DASK Tırı, 14-31 Ekim tarihleri arasında Doğu Anadolu Bölgesi’ni ziyaret edecek. DASK Tırı Yollarda projesi kapsamında DASK ekibi, Hakkâri, Van, Bitlis, Muş, Ağrı, Kars, Erzurum, Erzincan ve Tunceli’de vatandaşlar ile buluşacak.

Afet döneminde hızla bölgede yerini alan ve sigortalılara en hızlı şekilde hizmet sağlamak amacıyla mobil ofis olarak kullanılan DASK Tırı, şimdi de deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası farkındalığını artırmak hedefiyle Türkiye turuna devam ediyor.

DASK Tırı Yollarda projesinin Doğu Anadolu turunda da vatandaşlar ile özel röportajlar yapılacak "Anadolu’nun renkli yüzleri" bölümünde, DASK’ın yüzde 100 sigortalılık hedefine katkı sağlayacak görüşler paylaşılacak. Proje kapsamında düzenlenen “DASK ile Kazan” bilgi yarışması ile deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası hakkında sorulara yanıt veren vatandaşlar ödüller kazanma fırsatı da yakalayacak. Tüm bunların yanında VR Gözlükler ile deprem öncesi ve sonrasında yapılacaklara ilişkin görevlerin tamamlandığı oyunda, ziyaretçiler sanal deprem deneyimi de yaşayabilecek.

 

DASK, proje ile tüm Türkiye’yi ziyaret etmeyi hedefliyor

Deprem ve Zorunlu Deprem Sigortası bilinirliğini ve bilincini artırmak için her fırsatta çalışmalar yürüten DASK, bu proje kapsamında da Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşlarla buluşmayı hedeflerken, yüzde 100 sigortalılık hedefi için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

 

DASK Tırı Yollarda - Doğu Anadolu Bölgesi Ziyaret Planı

14-15 Ekim 2024 / Hakkâri – Eski Belediye Alanı

16-17 Ekim 2024 / Van - Kent Meydanı

18-19 Ekim 2024 / Bitlis – Cumhuriyet Meydanı

20-21 Ekim 2024 / Muş – Belediye Kent Meydanı

22-23 Ekim 2024 / Ağrı – Abide Meydanı

24-25 Ekim 2024 / Kars – Valilik Önü / Tören Alanı

26-27 Ekim 2024 / Erzurum – Yakutiye Meydanı

28 Ekim 2024 / Erzincan – Dörtyol / Kızılay Meydanı

30-31 Ekim 2024 / Tunceli – Cumhuriyet Meydanı

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yorum Yazın