Saadet - Gelecek Partisi grup toplantısı notları

Davutoğlu: İçerdeki ajanlar topluca harekete geçtiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davutoğlu: İçerdeki ajanlar topluca harekete geçtiler
Abone ol
CHP kadrolarından seçimlere girerek Meclis’te 6. Grubu kuran Saadet Partisi ve Gelecek Partisi TBMM'de toplantı gerçekleştirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi'nin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Davutoğlu, Türkiye'de toplum kesimlerini rahatsız eden bir mülteci sorunu olduğunu belirterek, "Son günlerde şahsen bana ve partime yönelik çok kapsamlı bir operasyon var" dedi.

"İÇERİDEKİ AJANLAR HAREKETE GEÇTİ"

Ülkedeki sığınmacı ve göç sorununun sorumlusunun, doğru düzgün bir göç idaresi kurmayan iktidar olduğunu savunan Davutoğlu, şöyle konuştu:

- Kaç senedir olay oluyor, tüm dünyada barış diplomasisi yapmış birine dönüp 'suçlu sensin' deniyor. Bunların matematiği de tarihi de hafızası da yok ama en önemlisi vicdanı yok. Kimisi iktidar yanlısı, kimisi muhalif görünümlü, kimisi de ' Erdoğan'a saldırırsam bedeli var, Davutoğlu'na saldırırsam bedel ödemem' diyenler, bir de son dönemde Gazze konusunda uluslararası alanda gösterdiğim performanstan rahatsız olan çetelerle işbirliği halindeki içerdeki ajanlar topluca harekete geçtiler.

"KOMİSYON KURULSUN, SORUMLULAR YARGILANSIN"

Hayatı boyunca hiçbir devlet içine sızmış çeteyle ilişkisi tespit edilemeyen, tek bir kuruş şahsi hesabı çıkarılamayan, ailesinin tek bir ferdinin dahi siyasete bulaşmadığı ve ağır bedeller ödemiş bir siyasetçi olarak çağrıda bulunuyorum, yeter artık." diyen Davutoğlu, "Hemen bu konuda bir araştırma komisyonu kurulsun. Sığınmacılar, mülteciler sorununun bütün detayını inceleyecek, sorumlular varsa da yargılanacak bir araştırma, gerekiyorsa soruşturma komisyonu kurulsun. Bir an bile korkmam. Yeter..." şeklinde konuştu. 


Yorum Yazın