DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde
Abone ol
MHP'nin Sinan Ateş davasına müdahil olma talebi doğrultusunda mahkemeye çağırdığı 154 kişilik listede yer alan isimlerden Ümit Özdağ, Ali Babacan ve Orhan Uğuroğlu'nun açıklamaları gündemde. Özdağ, MHP'nin zihniyetini eleştirirken, Babacan Bahçeli'nin siyasi ve mafya bağlantılarına dikkat çekti. Uğuroğlu ise Erdoğan’ın adalet arayışındaki rolünü vurguladı.

MHP'nin Sinan Ateş davasına müdahil olma talebine ilişkin sunduğu dilekçede mahkemeye çağrılması istenen 154 kişilik listede Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu'nun ismi de yer aldı. Terkoğlu, listeye dahil olan bazı isimlerle yaptığı görüşmeleri ve bu kişilerin açıklamalarını "154'lükler şimdi ne yapacak?" başlıklı yazısında kaleme aldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP'nin talebini değerlendirmediğini ve "Kendi Ülkü Ocakları başkanını tetikçilere öldürten bir zihniyetin ancak mücadele edilecek bir zihniyet olduğunu" belirtti.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin siyasi ve mafya bağlantılarını eleştirerek, "Bahçeli’nin bir ayağı siyasetin öbür ayağı mafyanın içinde" ifadelerini kullandı. Babacan, devlet gücünün yanlış kullanıldığını ve maddi menfaat sağlandığını belirtti.

Gazeteci Orhan Uğuroğlu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ve kızlarıyla yaptığı görüşmeyi hatırlatarak, Erdoğan’ın suçlu olduğunu düşünenlere karşı, "Eğer Erdoğan suçluysa ben de suçluyum" şeklinde konuştu. Uğuroğlu, Bahçeli’nin hedefinde Erdoğan olduğunu ve bu dilekçeye Erdoğan'ın da ekleneceğini belirtti.

Yazının tamamını okumak için tıklayın


Yorum Yazın