Duman’dan hayranlarını mutlu edecek albüm haberi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Duman’dan hayranlarını mutlu edecek albüm haberi!
Abone ol
Türk rock müziğinin efsanevi gruplarından Duman, 13 Aralık’ta yayınlayacakları yeni albümleri Kufi ile hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Daha önce ”Kufi”, ”Nerde Benim Kafam” ve ”İçimde Aşk Var” şarkılarıyla albümün müjdesini veren grup, bu Cuma günü tam 5 yeni şarkıyı birden dinleyicileriyle buluşturuyor. ”Bir Güzellik Yapsana”, ”Haykırdım Ben”, ”Kamikaze”, ”Gazze’de” ve ”Canımsın” isimlerini taşıyan bu yeni parçalar, albüm için heyecanı daha da üst seviyeye çıkarıyor.

1999 yılında çıkardıkları ilk albümleri Eski Köprünün Altında ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan Duman, o günden beri Türk rock müziğine yön veren en önemli gruplardan biri olmayı başardı.

 ”Her Şeyi Yak”, ”Senden Daha Güzel”, ”Öyle Dertli” gibi hit şarkılara imza atan grup, birçok kez Altın Kelebek ve Kral TV Video Müzik Ödülleri gibi prestijli ödüllerin sahibi oldu. 

Yıllardır doldurdukları konser salonları ve festivallerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Duman, canlı performanslarıyla da büyük beğeni topluyor.

Konserlerine hız kesmeden devam eden Duman, Atlantis Yapım organizasyonu ve Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 17 ve 18 Ekim akşamları Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda iki gece üst üste sahne alacak.

 


Yorum Yazın