Ebru Gündeş'ten şok eden haber! Boşanıyor mu? Ebru Gündeş'in eşi kim?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ebru Gündeş'ten şok eden haber! Boşanıyor mu? Ebru Gündeş'in eşi kim?
Abone ol
Şubat ayında iş insanı Murat Özdemir ile evlenen Ebru Gündeş'in kısa süren mutluluğuna dair boşanma iddiaları ortaya atıldı. Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe, Gündeş'in evliliğinden pişmanlık yaşadığını ve birkaç ay içinde boşanma davası açabileceğini belirtti.

Güçlü sesiyle tanınan şarkıcı Ebru Gündeş, geçtiğimiz Şubat ayında iş insanı Murat Özdemir ile evlendi. Ancak, kısa süren bu mutluluğun ardından boşanma iddiaları gündeme geldi. Beyaz Magazin'den Pınar Eliçe, Gündeş'in evliliğinde kara bulutların dolaştığını ve ünlü şarkıcının boşanma kararı aldığını öne sürdü. Eliçe, Ebru Gündeş’in evliliğinden pişmanlık yaşadığını ve önümüzdeki birkaç ay içinde boşanma davası açabileceğini ifade etti.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in ilişkisi hakkında, Özdemir'in Gündeş'in konserlerine katılmaması ve ikilinin kamuoyuna yansımayan görüntüleri, boşanma iddialarını güçlendirdi. Gündeş’in evliliğiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadığı belirtildi.

Ebru Gündeş'in eşi Murat Özdemir kimdir?

Murat Özdemir 1969'da İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Murat Osman Özdemir'dir.

Murat Özdemir, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun oldu.

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde mesleki kariyerine adım atan Murat Özdemir, yıllar içinde yönetici pozisyona geldi.

İlk eşinden 2, ikinci eşinden ise 1 çocuğu bulunan Özdemir'in, boşandığı eşinin adı Selin Özdemir'dir.


Yorum Yazın