Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den boşanma iddialarına cevap: 500 bin TL’lik saat

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den boşanma iddialarına cevap: 500 bin TL’lik saat
Abone ol
Ünlü oyuncu Eda Ece ve basketbolcu eşi Buğrahan Tuncer’in boşanma iddiaları, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmalarının ardından ortaya çıktı. Ancak Ece, boşanma haberlerini yalanlayarak, eşinin Instagram’ı kapatmak istediğini açıkladı. Bu gelişmelerin ardından Tuncer, Ece’ye yaklaşık 500 bin TL değerinde Cartier marka sarı altın bir saat hediye etti. Ece ve Tuncer, mutlu ve huzurlu bir ilişkileri olduğunu belirtti.

Takvim Gazetesi’nden Doğan Savaş’ın haberine göre, ünlü oyuncu Eda Ece ve uzun yıllardır birlikte olduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer, 21 Haziran 2023’te nikah masasına oturmuştu. Mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Ece, düğünden aylar sonra bebek beklediğini duyurmuştu. 4 Nisan 2024 tarihinde kızı Mina İpek’i kucağına alarak ilk kez annelik heyecanını yaşamıştı.

Eda Ece’nin kızıyla sosyal medyada yaptığı paylaşımlar sıklıkla gündeme gelirken, geçtiğimiz günlerde boşanma haberleri ortaya atıldı. Eda Ece ve Buğrahan Tuncer’in sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmaları, boşanma iddialarına neden oldu.

Ancak Eda Ece, bu iddiaları kısa sürede yalanlayarak, “Boşanma haberleri doğru değil. Buğra Instagram’ı zaten hiç kullanmaz, kapatmak istedi. Kapatalı 1 ay oldu. Boşanmakla Instagram’ın ne alakası var? 3 aylık bebeğimiz var. Ayıp ve günah aslında yaptıkları… Biz mutluyuz, huzurluyuz” şeklinde bir açıklama yaptı.

Bu açıklamanın ardından Tuncer, eşi Eda Ece’ye bir hediye aldı. Dünyaca ünlü Cartier markasından 13.900 Euro yani yaklaşık 500 bin TL değerinde sarı altın bir saat alan Tuncer, eşi için hatırı sayılır bir parayı cebinden çıkarmış oldu.


Yorum Yazın