Eda Erdem'den Hollanda maçı açıklaması: Hataların farkında değildik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eda Erdem'den Hollanda maçı açıklaması: Hataların farkında değildik
Abone ol
Paris 2024 Olimpiyatları ilk maçında Hollanda'yı geriden gelerek deviren A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem açıklamalarda bulundu.

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, Paris 2024 Olimpiyatları ilk maçında Hollanda'ya karşı alınan 3-2'lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Rakibin oldukça diri olduğunun altını çizen Erdem şu ifadeleri kullandı:

"Maça iyi başlamadık bir türlü kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. Onlar sabah erken olmasına rağmen çok diriydi. Çok iyi servis karşılayıp çok iyi hücum ettiler. Biz bir türlü iyi servis atamadık. Kendi oyunumuzu ortaya koyamadık. İlk set mesela 10 hatamız vardı. O hataları nereye yaptığımızın farkında da değildik. Yavaş yavaş kendimizi oyuna sokmaya çalıştık. Gerçekten de 3. setle birlikte oyuna girdik zor bir mücadele oldu bizim için"

Sabah erken saatlerde oynamanın dezavantaj olup olmadığı sorusu üzerine konuşan Eda Erdem, ''Bunu bahane olarak kullanmamalıyız. Biz yaklaşık bir aydır bu saatlerde antrenman yapıyoruz. Uzun zamandır antrenman yaptığımız için bu saatlere alışkınız. Sadece biraz erken kalktık. Sahada biraz daha dirençli olmamız gerekiyor. Diğer maçlarla birlikte daha iyi performans göstereceğimize inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

 


Yorum Yazın