Ekrem İmamoğlu'ndan Gülen açıklaması: Allah'a havale ediyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ekrem İmamoğlu'ndan Gülen açıklaması: Allah'a havale ediyorum
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in ölümü hakkında “Allah bildiği gibi yapsın” dedi ve Türkiye’ye büyük bir travma yaşatıldığını belirtti. Ayrıca, CHP Genel Başkanlığı ve Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili soruları yanıtlayan İmamoğlu, genel başkanlık için bir beklentisi olmadığını ve görevine odaklandığını söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümü hakkında değerlendirmelerde bulundu. İmamoğlu, “Türkiye’nin bir dönemine kara bir leke olarak işlenen örgütsel yapının başındaki insanı vefatından sonra Allah’a havale ediyorum, Allah bildiği gibi yapsın isterim. Başka bir önemi yok benim için. Ama bu ülkeye çok büyük bir travma yaşatılmıştır.” ifadelerini kullandı.

Gülen’in ölümü ile ilgili sorulara açıklık getiren İmamoğlu, FETÖ’nün Türkiye’ye yaşattığı sıkıntılara dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı soruları üzerine ise İmamoğlu, bu konunun zamanı geldiğinde hem parti kurulları hem de halk tarafından değerlendirileceğini belirtti. “Bu konu günü geldiğinde kararlaştırılacak. Günü geldiğinde hem parti kurullarımız hem de milletimiz en doğru tercihi verecektir,” dedi.

CHP Genel Başkanlığı sorusuna ise net bir yanıt veren İmamoğlu, “Öyle bir beklentim yok, görevimin başındayım” diyerek, şu an için böyle bir hedefinin olmadığını vurguladı.


Yorum Yazın