Elon Musk tarafından övülen Paris Olimpiyatları'nın tarz atıcısı Kim Ye-ji, ilk dizi rolünü kaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elon Musk tarafından övülen Paris Olimpiyatları'nın tarz atıcısı Kim Ye-ji, ilk dizi rolünü kaptı
Abone ol
Paris Olimpiyatları’nda 10 metre havalı tabanca kadınlarda gümüş madalya kazanan Güney Koreli atıcı Kim Ye-ji, Asia filminin dizi formatında yayımlanacak spin-off’u Crush’da oynayacak. Teknoloji milyarderi Elon Musk atıcı Kim için ”Bir aksiyon filminde rol almalı” demişti.

Lee Jung-sub’un yönetmen koltuğunda oturduğu iki proje de yapım aşamasında. Lee’nin CEO’su olduğu Asia Lab şirketinin üstlendiği yapımlarda, farklı karakterlerin ırkçılığa karşı mücadeleleri anlatılıyor. Olimpik atıcı Kim, Crush’da bir suikastçıyı canlandıracak. 

Sporcunun menajerliğini üstlenen Plifl firmasının CEO’su You Min-guk, Kim’in projede yer almasına dair şunları söyledi:

Kim, bir suikastçı olarak ilk rolünü alırken hem heyecanlı hem de gergin. Diziler dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için büyük bir hediye olacak.”

Elon Musk övmüştü

32 yaşındaki sporcu, sakin duruşu ve giyim tarzıyla Olimpiyatlar’ın en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. 

Teknoloji milyarderi Elon Musk da X’teki (Twitter) paylaşımında ”Bir aksiyon filminde rol almalı. Oyunculuğa gerek bile yok!” ifadelerini kullanmıştı.

Atıcılık klasmanında hiçbir ekipman kullanmadan yarışmasıyla dikkat çeken Yusuf Dikeç de müsabakaların gözde sporcularından birine dönüşmüştü.

10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanan Dikeç ve Kim’le ilişkin sosyal medyada birçok paylaşım yapılmıştı.


Yorum Yazın