Erik ten Hag’ın Manchester United'taki geleceği belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erik ten Hag’ın Manchester United'taki geleceği belli oldu
Abone ol
Manchester United teknik direktörü Erik ten Hag, eleştiri oklarının hedefi olmayı sürdürüyor. Premier Lig’de alınan üçüncü mağlubiyet sonrası, takımın performansı hakkında soru işaretleri arttı. Ancak kulüp yönetimi, şu an için Hollandalı teknik adamla çalışmaya devam etme kararı almış durumda.

Ligin 6. haftasında Manchester United, Tottenham karşısında 3-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Maçın ikinci yarısında 10 kişi kalan kırmızı şeytanlar, bu sezon üçüncü yenilgisini aldı. Bu sonuç, Erik ten Hag üzerindeki baskının artmasına neden oldu.

BBC’nin haberine göre, Manchester United yönetimi şimdilik teknik direktör değişikliği yapmayı planlamıyor ve ten Hag’ın görevine devam etmesini destekliyor. Maç sonrası basın toplantısında konuşan Erik ten Hag ise yönetim ve kulüp sahiplerinden tam destek aldığını ve ayrılık ihtimalini düşünmediğini ifade etti.

Manchester United, bu hafta önce Avrupa Ligi’nde Porto ile deplasmanda karşılaşacak. Ardından Pazar günü ligde Aston Villa’ya konuk olacaklar.

İki sezon önce Manchester United’ın başına geçen Erik ten Hag, bu süreçte iki kupa kazandı. Ancak kazanılan bu başarılara rağmen, sahadaki performansı sebebiyle eleştirilerin odağında kaldı. Geçtiğimiz yaz, ten Hag’ın sözleşmesindeki uzatma opsiyonu devreye sokuldu ve görev süresi uzatıldı.


Yorum Yazın