Ersin Alok anısına "Adalar Foto Belge Yürüyüşü"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ersin Alok anısına "Adalar Foto Belge Yürüyüşü"
Abone ol
Adalar Sivil İnisiyatifi 29 Eylül 2023 tarihinde vefat eden fotoğraf sanatçısı Ersin Alok anısına Foto Belge Yürüyüşü düzenliyor.

Adalar Sivil İnisiyatifi 29 Eylül 2023 tarihinde vefat eden Ersin Alon anısına 19 Kasım 2023, 26 Kasım 2023, 3, 10, 17 Aralık 2023 tarihlerinde Foto Belge Yürüyürüşü düzenliyor.

İnisiyatif tarafından yapılan açıklama şöyle:

19 Kasım 2023 tarihinde Büyükada'da başlamak üzere takip eden haftaların Pazar günleri Heybeliada, Burgazada, Kınalıda ve Sedef Adası’nda 29 Eylül 2023 tarihinde yitirdiğimiz fotoğraf sanatçısı Ersin Alok adına Foto Belge Yürüyüşü düzenliyoruz.

Amacımız, gerek şu anda sürüp gitmekte olan birçok inşai faaliyetle gerekse gündemdeki yeni İmar Planı ile kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya olduğumuz İstanbul Adaları’nın doğal ve kültürel mirasının bugünkü durumunu, tehlike altındaki değerlerini fotoğrafçıların duyarlılığı ile belgelemek bu fotoğraflar ileri tarihte bir gün dönüp bakıldığında neleri koruyabildiğimiz, neleri kaybettiğimize dair kıymetli birer belge haline gelecek.

İFSAK, İstanbul Tabip Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından desteklenen etkinliğimize, dileyen herkes katılabilecektir. Fotoğraflar Adalar Sivil İnisiyatifi Platformu’nun sosyal medya hesaplarında ve fotoğrafçıların kendi hesaplarında #adalarimaraa cılmasin ve #adalarhepimizin hashtag’ leri ile paylaşılacak, seçici kurulun seçeceği fotoğraflar yıl sonunda Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi sergi salonunda sergilenecektir.

Etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdadır.

Etkinlik: Adalar Foto Belge Yürüyüşü
Tarih ve saat :19, 26 Kasım, 3, 10 , 17 Aralık 2023
11.00 - 13.00 arasında kahvaltı
13.00 - 17.00 saatleri arası fotoğraf çekimi olarak belirlenmiştir.

Katılım şartları için tıklayın.


Yorum Yazın