Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat: "Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat: "Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz"
Abone ol
Galatasaray'ın eski başkanı Adnan Polat, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda, sarı-kırmızılı kulüpteki gelişmeleri, Florya arazisinin durumunu ve yarın oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Polat, Galatasaray camiasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, mali genel kurulda yönetimi yıpratmaya çalışanların olduğunu belirtti. "Bu Galatasaray'a zarar veriyor. Dursun Özbek ve yönetimi şu ana kadar başarılı oldu. Yönetimi bu kadar kolay harcamamalılar," dedi. Özbek'in kulübe önemli hizmetler sunduğunu ve arkasında durulması gerektiğini belirten Polat, yönetimin karaborsayla ilgili iddialar hakkında savcılığa başvurduğunu ve gerçekliğin araştırılması gerektiğini de ekledi.

Florya arazisi hakkında konuşan Polat, araziyi en yüksek fiyatı veren ve projesi ekonomik olarak güçlü bir firmanın alması gerektiğini belirtti. Araziden 600 milyon dolarlık ciro beklediklerini ve Galatasaray'ın bu projeden minimum 300 milyon dolar gelir elde etmesi gerektiğini ifade etti.

"Kadıköy'e Galibiyet İçin Gideceğiz"

Adnan Polat, Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbiye galibiyet hedefiyle gideceklerini söyledi. Polat, "Galatasaray'ın futbolu her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz," dedi. Ancak derbilerin sonucunun tahmin edilemez olduğunu belirten Polat, her iki takımın da kazanma şansı olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un futbolculuk döneminde yöneticiliğini yaptığını hatırlatan Polat, "Okan ile gurur duyuyorum. O, Galatasaray’da 16 yaşında A takıma geçti ve hep başarılı oldu," diyerek Buruk'un hem futbolculuk hem de teknik direktörlük kariyerinde kazandığı başarıları övdü.


Yorum Yazın