Fenerbahçe Beko, NBA tecrübeli pivot Boban Marjanovic’i kadrosuna kattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Beko, NBA tecrübeli pivot Boban Marjanovic’i kadrosuna kattı
Abone ol
THY EuroLeague temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Khem Birch’in ardından uzun rotasyonunu NBA’de 9 sezon oynayan 36 yaşındaki Sırp pivot Boban Marjanovic ile güçlendirdi.

Fenerbahçe Beko, uzun rotasyonuna bir önemli takviye daha yaparak NBA tecrübesiyle dikkat çeken Boban Marjanovic ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Kulübün resmi açıklamasına göre, 36 yaşındaki ve 2.24 metre boyundaki Sırp pivot, Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, 2015 yılından bu yana NBA’de yer alan ve son olarak Houston Rockets forması giyen Sırp pivot Boban Marjanovic ile 1 yıllık anlaşmaya vardı."

Aylık 45 Bin Euro Kazanacak
Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamaya göre, Boban Marjanovic’in Fenerbahçe’den aylık 45 bin euro kazanacağı belirtildi. Başarılı pivotun Perşembe günü İstanbul’a gelmesi ve takımla çalışmalara başlaması bekleniyor.

Geçtiğimiz Sezonki Performansı
Boban Marjanovic, geçtiğimiz sezon Houston Rockets formasıyla 14 maçta ortalama 3.2 sayı ve 2.3 ribaund istatistikleriyle mücadele etti. Tecrübesi ve boy avantajıyla Fenerbahçe’nin pota altı savunmasına önemli katkı sağlaması bekleniyor.


Yorum Yazın