Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, ligin kaçıncı haftasında?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, ligin kaçıncı haftasında?
Abone ol
Türkiye'nin en çok beklenen derbisine dair detaylar merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, ligin kaçıncı haftasında?

Jose Mourinho'lu Fenerbahçe Kadıköy'de ilk kez Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Bu bağlama, Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ne zaman oynanacak? Fenerbahçe - Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta, ligin kaçıncı haftasında?

FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN OYNANACAK? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA, LİGİN KAÇINCI HAFTASINDA?

Fenerbahçe - Galatasaray Trendyol Süper Lig 6. Hafta karşılaşması 22 Eylül Pazar günü oynanacak. Maç saati kesinleştiğinde güncellenecektir.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı canlı olarak Bein Sports ekranlarından izlenebilecek.

FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇ İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe ile Galatasaray bugüne kadar 400 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 149'unu Fenerbahçe, 127'sini Galatasaray kazandı. 124 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE EVİNDE GALATASARAY'A KARŞI ÜSTÜN

enerbahçe'nin kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda ise Galatasaray'a karşı önemli bir üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe, kendi sahasında Galatasaray'a karşı oynadığı 197 maçın 95'ini kazandı. Bu maçların 44'ünde galip gelen taraf Galatasaray olurken, 58 maç ise beraberlikle sonuçlandı.


Yorum Yazın