Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan'dan Ergin Ataman'a sert tepki: Ataman'dan özür gecikmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Genel Sekreteri Kızılhan'dan Ergin Ataman'a sert tepki: Ataman'dan özür gecikmedi
Abone ol
Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray'ın başantrenörü Ergin Ataman'ın hareketlerine tepki göstererek ayrıştırıcı ve aşağılık bulduğunu ifade etti. Ataman ise, Fenerbahçe camiasından özür diledi.

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray başantrenörü Ergin Ataman'ın, Galatasaray ile oynanan dostluk maçından sonra yaptığı hareketlere sert bir şekilde tepki gösterdi. Kızılhan, Ataman’ın hareketinin “milli takım hocasına yakışmayan, bölücü ve ayrıştırıcı” olduğunu belirtti.

Kızılhan’ın Açıklamaları

Kızılhan, "O şahsın hareketiyle ilgili kendi aramızda istişareleri yaptık. İlgililer ile görüştük. Konu hakkında camiamızın içi rahat olsun. İlgili aksiyonları alacağız, ilgili duyuruları çok kısa süre içerisinde yapacağız," şeklinde konuştu. Bu ifadeleriyle Fenerbahçe camiasının durumu hakkında duyduğu rahatsızlığı ve gelecekte atılacak adımları net bir dille vurguladı.

Ataman’ın Özrü

Yaşanan olayların ardından Ergin Ataman, Fenerbahçe camiasından özür dileyen bir mesaj paylaştı. "Dün akşam Galatasaray ile oynanan dostluk maçı sonrasında, taraftarın ilgisi karşısında klasikleşen yumruk sevincimi sonrasında da planlanmamış bir şekilde, basında yansıyan '3-1' hareketini yaptım," diyerek yaptığı hareketin amacının kesinlikle başka bir camiayı hedef almak olmadığını belirtti.

Ataman, "Fenerbahçe camiasında yarattığı rahatsızlığın farkındayım. Hiç arzu etmediğim şekilde oluşan algı dolayısıyla da samimi üzüntümü belirtmek isterim," ifadeleriyle pişmanlığını dile getirdi.


Yorum Yazın