Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?
Abone ol
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek isteyenler 'Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?' sorularının cevabını öğrenmek istiyorlar.

Süper Lig’i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile karşılaşacak. José Mourinho'nun yönetimindeki Fenerbahçe, bu turdaki ilk maçında galibiyet almak istiyor. Peki, Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak?

Fenerbahçe Lugano maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında 23 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Thun Stadı'nda oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak müsabakayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.

Mücadele D-Smart'tan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Lugano maçı şifresiz mi olacak?

Mücadeleyi izlemek isteyenler D-Smart'a ödeme yapmak durumundalar.

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i

Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde; Bartuğ Elmaz, Fred; Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Kent ve Edin Dzeko

Jose Mourinho'nun ilk maçı

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i 2. sırada tamamlayarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan katılma hakkı elde eden Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayırarak yeni sezona dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile başlama kararı almıştı.

Jose Mourinho yönetiminde 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkacak sarı-lacivertliler, tur için avantajlı bir skor almayı hedefliyor.

Karşılaşmanın rövanşı, 30 Temmuz Salı günü Kadıköy'de oynanacak.

 


Yorum Yazın