Fenerbahçe'den 54 kişi hakkında suç duyurusu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'den 54 kişi hakkında suç duyurusu!
Abone ol
Fenerbahçe Kulübü Ali Koç'un sahaya girdiği ardından akreditasyon kartlı Fatih Özkan tarafından yere düşürüldüğü olaylı Göztepe maçı nedeniyle 54 kişi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe karşılaşmasının 50. dakikasında sahaya indi. Göztepe taraftarı Koç'a tepki gösterdi. Koç'a sahadayken önce yabancı cisim isabet etti sonra da sahaya inen akreditasyon kartlı Fatih Özkan, Koç'u iterek yere düşürdü. Gözaltına alınan Özkan'ın daha önceki Göztepe - Altay maçında da çıkan olaylardan sonra "kasten öldürmeye teşebbüs" suçuna yardımdan yargılandığı ortaya çıktı.

Fenerbhaçe'nin yaptığı açıklama şöyle:

"Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır.

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.

Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir."


Yorum Yazın