Fenerbahçe'den Ergin Ataman tepkisi: A Milli Takıma oyuncu gönderilmeme kararı alındı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'den Ergin Ataman tepkisi: A Milli Takıma oyuncu gönderilmeme kararı alındı!
Abone ol
Fenerbahçe Spor Kulübü, A Erkek Milli Takım Başantrenörü'nün 24 Eylül 2024'teki davranışlarına sert bir yanıt vererek, milli takıma sporcu göndermeme kararı aldıklarını duyurdu. Kulüp, bu davranışın milli takım saygınlığına ve ülkeye yapılan büyük bir saygısızlık olduğunu belirtti.

Fenerbahçe Spor Kulübü, A Erkek Milli Takım Başantrenörü'nün 24 Eylül 2024 tarihinde, antrenörlük yaptığı takımın maçının ardından tribünlerde sergilediği tavırla ilgili sert bir açıklama yaptı. Kulüp, bu davranışın milli takım saygınlığı ile taban tabana zıt olduğunu ifade etti.

Açıklamada, “Milli Takım hepimizin takımıdır. Bu takımın parçası olan her kişi, bu durumun farkında olarak davranmak zorundadır,” denildi. Fenerbahçe, söz konusu hareketin camiaya yönelik bir saygısızlık olduğuna vurgu yaptı ve kendisinin camiaya yaptığı özür açıklamasının yok sayıldığını belirtti.

Kulüp, “Haddini aşan bu şahıs, saygınlık ve tarafsızlık gibi olmazsa olmaz nitelikleri gerektiren bu görevde bulunduğu süre boyunca, A Erkek Milli Takımımıza sporcu göndermeme kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz,” ifadesiyle, milli takıma sporcu göndermeyeceklerini duyurdu.


Yorum Yazın