Fenerbahçe'den karaborsa bilet satışlarına müdahale

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fenerbahçe'den karaborsa bilet satışlarına müdahale
Abone ol
Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray derbisi öncesi kombine biletlerini karaborsa satışa çıkaranların tespit edilip iptal edildiğini ve yasal işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray ile oynayacağı derbi maçı öncesinde kombine biletlerin karaborsa satışına karşı sert bir müdahalede bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada, kombine biletlerini yüksek fiyatlarla satan kişilerin tespit edilip, kombine kartlarının iptal edildiği bildirildi.

Açıklamada, "Bu kapsamda resmi olmayan satış kanalları üzerinden yüksek rakamlarla ilan vererek kendi kombine koltuğunu ve maça giriş verilerini (QR KOD) paylaşarak 3. kişilerin illegal şekilde maça girişlerini sağlayanlar hakkında yapılan tespitler sonucunda kombine iptalleri gerçekleştirilmiştir. İptal edilen kombineler bundan sonraki müsabakalarda maç bileti olarak genel satışa çıkarılacaktır" denildi.

Ayrıca, kombine kartını üçüncü kişilere satan veya müsabakalara başka bir kişinin Passolig kartıyla giriş yaptığı tespit edilenler hakkında yasal işlemlerin başlatılacağı vurgulandı. Açıklamada, bu uygulamanın maçın başlama saatine kadar devam edeceği ve karaborsa faaliyetlerinin önüne geçme kararlılığının süreceği belirtildi: "Karaborsa suçtur. Futbolda yasal olmayan faaliyetlerin önüne geçmek, karaborsaya engel olmak ve amacı Fenerbahçemizi desteklemek olan taraftarlarımızın, maç biletlerine resmi satış fiyatları üzerinden erişimini sağlamak adına tavrımız kararlılıkla sürecektir."


Yorum Yazın