Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a soyadı yanıtı: Uğraşamam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ferdi Tayfur'dan kızı Tuğçe Tayfur'a soyadı yanıtı: Uğraşamam
Abone ol
Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Ferdi Tayfur'un kızından yana yüzü gülmüyor. Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Marmaris'te inzivaya çekilen usta sanatçı ve Necla Nazır ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur arasında sular durulmuyor.

Tuğçe Tayfur, babasının kendisinden 50 milyon TL istediğini açıklayarak “Dosyayı görünce utandım. Şoka girdim.” demişti.

Tuğçe Tayfur'un annesi Necla Nazır ise eski hayat arkadaşı Ferdi Tayfur’a: “Sen böyle bir insan mıydın, seni ne duruma düşürdüler.” diyerek sitem etmişti.

Peş peşe gelen bu açıklamalara bir de sanatçının damadı Muhammed Aydın'ın Ferdi Tayfur'un yeğenini ve ünlü sanatçıyı hedef alan açıklamaları da eklenmişti.

Bu açıklamaların ardından sanatçı Ferdi Tayfur, Bilal Özcan'a konuştu.

"Ben hayvanlarla uğraşırım. İnsanlarla uğraşamam" diyen Ferdi Tayfur, kızının markasında soyadını kullanmasını istemediğini söyleyerek ekledi "İstemiyorum çünkü malzeme yapıyorlar... Kızım, eşinin soyadı Aydın'ı kullansın..."

Patent aldıklarını iddia eden damadı ve kızını da yalanlayan Tayfur, "Alamazlar... Yalan söylüyorlar. Onların söylediği tarihte mahkemeler kapalıydı." ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın