Flappy Bird geri dönüyor: Yeni sürüm ve özellikler duyuruldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
2014'te yapımcısı tarafından yayından kaldırılan Flappy Bird, yeni özelliklerle geri dönüyor. Oyun, 99 oyuncuya karşı yarışma imkanı sunacak.

2014 yılında büyük bir çılgınlık yaratan Flappy Bird, sade grafikleri ve yüksek zorluk derecesiyle milyonlarca oyuncuyu kendine bağlamıştı. Çıkışından sadece beş ay sonra geliştiricisi Dong Nguyen tarafından yayından kaldırılan oyun, hala hatırlanmaya devam ediyor. The Verge'den Emma Roth'un haberine göre, Flappy Bird'ün yeni bir sürümü hazırlanıyor ve bu sürüm orijinal oyundan daha fazla özellik barındıracak.

Yeni oyunun hakları, Flappy Bird'ün geliştiricisi Dong Nguyen ile bir ilişkisi olmayan Gametech, LLC tarafından satın alındı. The Flappy Bird Foundation da oyunun haklarını devraldığını duyurdu.

Flappy Bird’ün yeni sürümünde, 99 oyuncuya karşı meydan okuyabileceğiniz 'rakipler' modu bulunacak. Ayrıca, oyunun orijinal karakterinin yanı sıra ilerleyen güncellemelerde yeni oyun modları, karakterler ve çok oyunculu görevler de eklenecek.

Flappy Bird’ün eski günlerine dönüp dönmeyeceği merak konusu olurken, yeni sürümün özellikle rekabetçi çok oyunculu modlarıyla büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor.


Yorum Yazın