Dünyanın en iyi forvetleri arasında!

Galatasaray'dan gece yarısı transfer bombası! Victor Osimhen KAP'a bildirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray'dan gece yarısı transfer bombası! Victor Osimhen KAP'a bildirildi
Abone ol
Galatasaray, Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'in transferini resmen açıkladı.

Galatasaray'ın Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'in transferini resmen açıkladı. Galatasaray’ın yeni transferi Victor Osimhen, Napoli’den kalkan özel jet ile İstanbul’a geldi. Osimhen'in İstanbul'a yolculuğu, dünyada en çok izlenen uçuş sıralamasında 1. sırada yer aldı. Yıldız futbolcu, sabaha karşı kendisini Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde karşılayan taraftara da ilk üçlüsünü çektirdi.

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, hücum hattını İtalya Serie A ekiplerinden Napoli'nin Nijeryalı golcüsü Victor Osimhen'in transferi için görüşmelere başladığını resmen duyurdu. 

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Victor James Osimhen’in geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SSCN Napoli SPA ile resmi görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Golcü oyuncu bir yıllık kiralık olarak Galatasaray formayı giyecek. Futbolcunun maaşını sarı-kırmızılı ekip ödeyecek. Victor Osimhen'i taşıyan uçak saat 1.00 sıralarında Napoli'den yola çıktı. 

Galatasaray, Osimhen'in uçak yolculuğunu takip etmek için YouTube'dan uçuş rotasını paylaştı.  Osimhen'in İstanbul'a yolculuğu, dünyada en çok izlenen uçuş sıralamasında 1. sırada yer aldı.

Galatasaray'ın da canlı yayınını 12 dakika içinde 10 binden fazla kişi izledi. İlerleyen dakikalarda 30 bine yaklaştı. Canlı yayın 53 dakika sürdü. 

Galatasaray'ın kiralık transferi için görüşmelere başladığı Victor Osimhen, sabaha karşı indiği Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'nde taraftarlar tarafından karşılandı, ilk üçlüsünü çektirdi.

GS TV'deki canlı yayında açıklamalarına yer verilen Osimhen, “Gecenin bu saatinde buraya gelen herkese çok teşekkür ederim. Beni ne kadar sevdiklerini şimdiden hissettiriyorlar. Her maçta kendimi onlar için adayacağım ve benim için bağırıp tezahürat yapmalarını sağlayacağım. Galatasaray tanıdık bir kulüp ve dünyanın en büyüklerinden biri. Daha önce de duymuştum, harika taraftarı olduğunu da biliyorum. Mertens ile tekrar oynayacağım için çok mutluyum. Tekrar beraber oynamak için heyecanlıyım" dedi.


Yorum Yazın