Genç yıldız oyuncu Kenan Yıldız, Arda Güler hakkında konuştu: 'Özel bir yeteneği var'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Genç yıldız oyuncu Kenan Yıldız, Arda Güler hakkında konuştu: 'Özel bir yeteneği var'
Abone ol
Juventus’un 19 yaşındaki milli futbolcusu Kenan Yıldız, 2026 Dünya Kupası’nda Türkiye’nin yer alacağına inanıyor. Arda Güler ve Montella hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Juventus’un 19 yaşındaki milli futbolcusu Kenan Yıldız, FIFA’nın resmi internet sitesine verdiği röportajda, Türkiye’nin 2026 Dünya Kupası’nda yer alacağına dair umutlarını dile getirdi. EURO 2024 performansı hakkında değerlendirmelerde bulunan Yıldız, “İlerleyen yıllarda daha büyük başarılara imza atabileceğimize inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Yıldız, milli formayla 2026 Dünya Kupası’nda yer almak istediklerinin altını çizerek, “Orada olacağımızı ve herkesi gerçekten gururlandıracağımızı umuyorum. Taraftarlarımız bunu görmeyi çok isterdi,” dedi. Takımına ve taraftarlarına inandığını vurgulayan genç futbolcu, “Milli takıma her geldiğimde kendimi evimde gibi hissediyorum,” ifadelerini kullandı.

Juventus’ta 10 Numara Olmak

Juventus’ta 10 numaralı formayı giymenin getirdiği baskıdan keyif aldığını belirten Kenan, “Gerçekten çok ağır bir sayı. Kendine güvenin var ama bu onuru veren insanlara bir şeyler göstermen gereken bir tarafın da var,” dedi. Bu formanın ona sahada başarı hissi verdiğini ekledi.

Montella Hakkında Düşünceleri

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile olan ilişkisini anlatan Yıldız, “Montella, bana kendimi gösterme inancını veren ilk antrenörlerden biriydi. Çok fazla taktik veriyor, ancak aynı zamanda oyunumu oynamamı da istiyor,” dedi.

Türkçe Öğrenme İsteği

Türkçe’yi en iyi şekilde konuşabilmek için çalıştığını belirten Kenan, “Üç buçuk dil konuşabiliyorum. Almanca, İngilizce, İtalyanca ve Türkçe. Babam benimle Türkçe konuşuyor ama ben Almanca cevap veriyorum. Bu yüzden anlıyorum ama konuşmak zor,” ifadelerini kullandı.

Arda Güler Üzerine

Real Madrid’te forma giyen Arda Güler hakkında da konuşan Yıldız, “Arda harika bir futbolcu, özel bir tekniği var. İlişkimiz çok iyi,” dedi. İkilinin birlikte sahada olmanın kendisi için keyifli olduğunu ve uzun yıllar böyle devam etmelerini umduğunu belirtti.


Yorum Yazın