Georgia Bernstein’ın gerilim filmi ‘Gece Hemşiresi’nde başroller Cemre Paksoy ve Mimi Rogers’e emanet

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Georgia Bernstein’ın gerilim filmi ‘Gece Hemşiresi’nde başroller Cemre Paksoy ve Mimi Rogers’e emanet
Abone ol
Cemre Paksoy ve Mimi Rogers, yazar ve yönetmen Georgia Bernstein’ın ilk uzun metrajlı filmi olacak gerilim türündeki Gece Hemşiresi’nde rol alacaklar.

Film; ücra bir yerde bulunan emekliler topluluğunun arka planında, aklı bir karış havada olan bir hemşirenin sapkın dolandırıcılık telefonlarıyla kandırıldığı bir hikayeyi izleyiciye sunuyor. Hemşire, hastasının bu planların arkasındaki dolandırıcı olduğu keşfettiğinde ise aldatma arzusu artık kaçınılmaz olmuştur.


Eddie Linker , Alex Phillips ve Lucy Rogers’ın yapımcılığını üstleneceği filmin prodüksiyonuna Ekim ayında başlanacak.

Yönetmen Bernstein filmle ilgili olarak, “Gece Hemşiresi, kurbanı dolandırıcıya çekerek fanteziyi merkezine alıyor” ve “Gerçekleşmemiş arzular; (filmdeki) karakterlerimi güvenilmez olana güvenmeye, her şeyi riske atmaya itiyor” diyor.

Yapımcılardan Rogers’ın projeyle ilgili fikri de şöyle: “Georgia’nın senaryosundaki kışkırtıcı ve kara film atmosferi ilgimi çekti. Daha ilk aşamadan projeye dahil olduğum için mutluyum.”

Filmin Türk başrol oyuncusu Cemre Paksoy, Netflix’in önemli yapımlarından Easy’de rol aldıktan sonra Türkiye’de en çok izlenen dijital dizilerden biri olan Kuş Uçuşu’nda yer aldı. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Paksoy, Amerikan dizisi The Affair’in Türkiye’deki uyarlaması ‘Saklı’daki performansıyla da büyük bir beğeni toplamıştı.

Uluslararası sahnede sesini duyuran ismimiz Cemre Paksoy'a daha önce bir haberimizde de yer vermiştik.


Filmde başrolde yer alacak isimlerden Mimi Rogers; Prime Video’nun Bosch dizisinde ön plana çıkan rolünden ve önemli uzun metrajlı filmlerinden tanınıyor: Someone to Watch Over Me, Austin Powers, The Rapture, The Door in The Floor, Gung Ho ve Lost in Space.

Yönetmen Bernstein da, Fantasia’nın 2022’de gösterime giren All Jacked Up and Full of Worms ve yakında vizyona girecek olan Anything That Moves filmlerinin yapımcılığıyla tanınıyor. Filmleri Tribeca Film Festivali, Fantasia International ve Fantastic Fest’te yarışmıştı.
 


Yorum Yazın