Gülşah Saraçoğlu: Can güvenliğim yok!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülşah Saraçoğlu: Can güvenliğim yok!
Abone ol
Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine seslenip yardım çağrısında bulundu. Uzun bir süredir kendisini takip eden kişinin tehditlerine maruz kaldığını söyleyen Saraçoğlu, ''Can güvenliğim yok'' dedi.

Ünlü isimlerin sahne kostümlerine imza atan modacı Gülşah Saraçoğlu, dört yılı aşkın süredir bir takipçisi tarafından tehdit ve siber zorbalıklara maruz bırakıldığını açıkladı.

Gittiği otellerde o kişi tarafından takip edildiğini, mesaj yoluyla tehdit edildiğini ve yakınındaki kişilerin de saldırıya uğradığını açıklayan Saraçoğlu, son olarak Kıbrıs seyahatinde yaşadığı olayı anlattı.

Korku ve endişelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Gülşah Saraçoğlu, yardım çağrısında bulundu. Kıbrıs'ta konakladığı otelde takıntılı takipçisiyle karşılaştığını belirten Saraçoğlu, polis çağırmak için otel görevlilerine başvurduğunu ancak otelin kendisine bu konuda hiç yardımcı olmadığını belirtti. Kamera kayıtlarının kendisine verilmediğini söyleyen ünlü modacı, durumun polis ekiplerine de bildirilmediğini ifade etti.

‘ÇOCUĞUM İÇİN ENDİŞELENİYORUM’

''Ruh hastası kanı bozuk bir manyakla uğraşıyorum. Üzerime yakışmayan her türlü iftirayı bana atabilir" diyen Saraçoğlu, "Çocuğumla geziyorum" diyerek kendisinden çok çocuğunu korumak istediğini vurguladı.

Ünlü modacı öte yandan "Can Güvenliğim Yok" yazan bir paylaşım da yaptı. Saraçoğlu, paylaşımının üzerine ''Büyük harflerle yazıyorum'' notunu düştü.


Yorum Yazın