İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması: Saldıranlar tespit edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Serhat Akın açıklaması: Saldıranlar tespit edildi
Abone ol
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'a yönelik silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 2 şüphelinin yakalandığını bildirdi. Yerlikaya, "Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Serhat Akın'ın silahlı saldırıya uğraması ile ilgili yürütülen soruşturma hakkında son bilgileri paylaştı. Bakan Yerlikaya, olaya karışan 4 şüphelinin tespit edildiğini belirterek, yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A.'nın yakalandığını, motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların ise devam ettiğini açıkladı.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."


Yorum Yazın