İmamoğlu'ndan "Paris" eleştirilerine yanıt: İftiralarla karşı karşıya kaldık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu'ndan "Paris" eleştirilerine yanıt: İftiralarla karşı karşıya kaldık
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2024 Olimpiyat Oyunları'nı Paris'te takip etmesini ve Paris'te "İstanbul Evi" açılmasını eleştirenlere yanıt verdi. İmamoğlu, "Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok" dedi.

Ekrem İmamoğlu, İBB iştiraki İstanbul Konut İmar Plan Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (KİPTAŞ) Kartal'daki temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. 2024 Olimpiyat Oyunları'nı Paris'te takip etmesi ve İstanbul'da düzenlenecek olan 2027 Avrupa Oyunları'nın tanıtımı ile 2036'daki Olimpiyat Oyunları adaylığı için "İstanbul Evi" açılmasını eleştirenlere yanıt veren İmamoğlu, "Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok" dedi.

İmamoğlu, şunları söyledi:

"4 gün Paris'teydik.. Olimpiyat Oyunları'nı izledik. Biz orada İstanbul'u tanıtmak, anlatmak için bulunurken burada dakika dakika ne yaptığımıza ilişkin iftiralarla karşı karşıya kaldık. Bu lafların geçerliliği yok. Biz orada da ne yaptığımızı biliyoruz, burada da ne yaptığımızı biliyoruz. Bu kirli dili kullananlara milletimiz gerekli dersi verip bulundukları yerden yollayana kadar doğruları anlatmaya devam edeceğiz. Biz işimize bakıyoruz. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir konu yok."


Yorum Yazın