İmamoğlu’nun ahmak davası yorumu: "Dava tam bir sefillik, görüşme halindeler, genel başkanımız sonucu paylaşacaktır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu’nun ahmak davası yorumu: "Dava tam bir sefillik, görüşme halindeler, genel başkanımız sonucu paylaşacaktır"
Abone ol
Hakkında açılan ’’ahmak’’ davası ve partisinin kurmaylarının ceza onanırsa cumhurbaşkanı adayı olacağı yönündeki açıklamalarına yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’’Ne yazık ki olmaması gereken bir davanın siyasi yasak hem de 2 yıl 7 ay cezasına dönüşen haliyle tam bir sefillik. Bunu konuşmak bile insanı kötü hissettiriyor. Elbette daha sonra partimizin ortaya koyacağı düşünceyi genel başkanımız paylaşacaktır’’ dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Kent Lokantası'nın açılışına katılarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Hakkında açılan ve siyasi yasak ihtimalini gündeme taşıyan ''ahmak davası''na ilişkin olarak da gündemi değerlendiren İmamoğlu, partisinin kurmaylarının cumhurbaşkanı adayı olabileceği yönündeki açıklamalarına ilişkin olarak ise ''Genel başkanımız paylaşacaktır'' dedi.

İmamoğlu'nun konuya dair yaptığı açıklamalar şöyle:

''Ne yazık ki olmaması gereken bir davanın siyasi yasak hem de 2 yıl 7 ay cezasına dönüşen haliyle tam bir sefillik. Bunu konuşmak bile insanı kötü hissettiriyor. Bu konu siyasi doğal olarak da partiyi ilgilendiriyor. Genel başkanımız da tartışılmasını uygun gördü. Arkadaşlarımız görüşme halinde. Benim Emirgan'daki ofiste başka görüşmelerim vardı. Selamladım, teşekkür ettim. Onlar görüşme halinde şu an. Elbette daha sonra partimizin ortaya koyacağı düşünceyi genel başkanımız paylaşacaktır.''

''Proje çocuk'' yanıtı

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan'ın "Tek derdi kendi kariyeri ve ona çizilen rotada yürümek olana, 'Proje Çocuk' denir" paylaşımı hakkında da görüşleri sorulan İmamoğlu, "Mansur Yavaş gereken cevabı vermiştir" dedi.


Yorum Yazın