İmamoğlu’nun ‘Kent Lokantası’ Fatma Şahin’e örnek oldu: Gaziantep Belediyesi’nden ‘Haydi Sofraya'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İmamoğlu’nun ‘Kent Lokantası’ Fatma Şahin’e örnek oldu: Gaziantep Belediyesi’nden ‘Haydi Sofraya'
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'Kent Lokantası' uygulaması örnek olmaya devam ediyor. AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de “Haydi Sofraya” isimli lokantalarıyla İBB’yi kendisine örnek aldı. Gaziantep’te açılan lokantada da İstanbul’la aynı şekilde 4 çeşit yemek 40 lira.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) ilkini Haziran 2022'de kurduğu Kent Lokantaları, Türkiye geneline yayılmaya devem ediyor.

Birçok CHP'li belediyenin yanı sıra diğer partilerden belediyeler de farklı isimlerdeki lokantalarla bu furyaya dahil olmayı sürdürüyor.
İBB'nin sayısını 14’e yükselttiği bu lokantaların son örneği Antep'te "Haydi Sofraya" ismiyle 4 şubeyle faaliyete başladı. 
AK Partili Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 'Haydi Sofraya' lokantası sayısının yakında 7'ye çıkacağını da paylaştı.
Gaziantep’teki uygulamanın dikkat çeken kısmı ise birçok şehir İBB’den farklı fiyat tarifesi uygularken; Gaziantep’te fiyatların İstanbul ile bire bir aynı olması idi.
Uygulamadaki benzerlikler sosyal medyanın da gündemindeydi ve çoğu kişi “Teşekkürler İmamoğlu” diyerek göndermede de bulundu.

Şahin'in sosyal medya hesabından uygulamayla ilgili yaptığı paylaşım şöyle:  

"4 çeşit yemeği 40 liraya sunan dört 'Haydi Sofraya' lokantamız var Gaziantep’te.
Az önce ziyaret ettim, halkımızın memnuniyeti üst seviyede, ben de mutlu oldum.
Müjdeyi buradan vereyim; önümüzdeki günlerde 3 Haydi Sofraya daha açacağız. Şimdiden afiyet, bal, şeker olsun."


Yorum Yazın