İş Sanat, yeni sezonuna Güher-Süher Pekinel ile başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Sanat, yeni sezonuna Güher-Süher Pekinel ile başlıyor
Abone ol
İş Sanat, 7 Kasım Perşembe akşamı Güher-Süher Pekinel ve Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın konseriyle yeni sezonunu açacak. Yeni sezon biletleri 2 Ekim'de satışa sunulacak.

İş Sanat, yeni sezon programını tanıtmak için bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan İş Sanat Genel Müdürü Zuhal Üreten, bu sezon birçok yerli ve yabancı sanatçının yanı sıra orkestraların ve genç yeteneklerin sahne alacağını belirtti. Üreten, "Müzelerimizdeki faaliyetler de devam edecek. Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzemizde yeni bir sergi açmaya hazırlanıyoruz" dedi.

Sanat Yönetmeni Defne Turaç, yeni sezonun klasik müzik ağırlıklı olduğunu ancak farklı müzik türlerine de yer verileceğini vurguladı. 7 Kasım'da başlayacak sezon, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Güher-Süher Pekinel'in konseriyle açılacak. Bu sezon ayrıca Zuhal Olcay, Gaye Su Akyol ve Hüseyin Turan gibi sanatçılar da sahne alacak.

İş Sanat, Alfredo Rodríguez Trio, Les Talens Lyriques, Grammy ödüllü Patricia Kopatchinskaja ve keman virtüözü Giuseppe Gibboni gibi önemli isimleri de konuk edecek. Ayrıca, İş Sanat'ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırdığı "Parlayan Yıldızlar" programı devam edecek.

Zuhal Olcay 22 Kasım'da "Küçük Bir Öykü Bu" başlıklı konseriyle sahne alacak, Mor ve Ötesi ise akustik performansla 11 Aralık'ta seyirciyle buluşacak. Çocuklar için de 'Pat Pat Patara' müzikli çocuk oyunu 16 ve 17 Kasım tarihlerinde sahnelenecek.

Biletler, 2 Ekim’den itibaren satışa sunulacak. Öğrenci ve 65 yaş üzeri izleyiciler için özel indirimler uygulanacak. Tüm konserler İş Kuleleri Salonu'nda gerçekleştirilecek.


Yorum Yazın