İş Sanat’ta “Parlayan Yıldızlar” konserleri başlıyor: İlk konser 11 Kasım’da

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş Sanat’ta “Parlayan Yıldızlar” konserleri başlıyor: İlk konser 11 Kasım’da
Abone ol
İş Sanat’ın “Parlayan Yıldızlar” konserleri, 11 Kasım’da Güneş Tunçkıran ve Yağmur Bakar ile başlıyor. Ücretsiz etkinlikler için Biletix’ten rezervasyon yapılabilir.

İş Sanat, kariyerlerinin başındaki müzisyenlere sahne deneyimi sunmak amacıyla sürdürdüğü “Parlayan Yıldızlar” etkinliğini bu sezon ilk kez seyircisiyle buluşturuyor. İlk konser, 11 Kasım Pazartesi günü saat 20.30’da İş Kuleleri Salonu’nda gerçekleşecek. Bu etkinlikte Güneş Tunçkıran (piyano) ve Yağmur Bakar (şan) performans sergileyecek.

25. sezon için 170’ten fazla genç sanatçının değerlendirildiği seçmeler sonucunda belirlenen 20 Parlayan Yıldız, sezon boyunca çeşitli konserler verecek. İş Kuleleri Salonu’ndaki ücretsiz konserler için Biletix’ten rezervasyon yaptırılabilir.

Güneş Tunçkıran, Akdeniz Üniversitesi Antalya Devlet Konservatuvarı’nda piyano eğitimi alıyor. Akdeniz Sounds Uluslararası Müzik Yarışması ve Mozart Akademi 8. Uluslararası Piyano Yarışması’ndan birincilikle dönen genç piyanist, Chopin’in “Étude Op. 25, No. 11 in A minor” eseriyle başlayacağı resitalinde Rachmaninoff’un “Etude Tableaux Op. 39 No. 1” ve Liszt’in “La Campanella”sı ile devam ederek, yine Chopin’in “The Scherzo No. 2” eseriyle sona erecek.

Yağmur Bakar, 2005 yılında İstanbul’da doğdu ve 6 yaşında piyano eğitimi almaya başladı. Aydın Doğan Güzel Sanatlar Lisesi’nden dereceyle mezun olduktan sonra şan üzerine eğitimine devam etti. Bakar, The Wizard of Oz, An American in Paris, Dracula, Footloose ve Kiss Me, Kate gibi 20. yüzyılın önemli Broadway müzikallerinden seçilmiş bir repertuvarla sahne alacak.

Geçmiş konserlerin kayıtlarına, İş Sanat’ın YouTube kanalından ulaşabilirsiniz.


Yorum Yazın