İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine yeni bir hava saldırısı düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İsrail ordusu Lübnan’ın güneyine yeni bir hava saldırısı düzenledi
Abone ol
İsrail ordusu, Lübnan’ın güneyine yeni bir hava saldırısı başlattığını duyururken, bölgeden dumanlar yükseldi. İsrail, gün içinde 150’den fazla hedefi vurduğunu açıkladı.

İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine yeni bir hava saldırısı düzenlediğini duyurdu. Yapılan açıklamada saldırılara ilişkin ayrıntı verilmezken, bölgedeki sakinler İsrail savaş uçaklarının bazı yerlere hava saldırıları gerçekleştirdiğini belirtti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ise Lübnan’ın güneyinde saldırılar sonucunda birçok noktada dumanların yükseldiği gözlendi.

İsrail, sabah saatlerinde de Lübnan’ın güneyine yönelik hava saldırıları düzenlemiş ve 150’den fazla "hedefin" vurulduğunu açıklamıştı. Bu saldırılara çok sayıda savaş uçağının katıldığı belirtilmişti.

Bu gelişmelerin ardından Lübnan vatandaşları, İsrail'den tahliye çağrısı yapan uyarı mesajları almaya başladı. Ülkenin ulusal haber ajansı NNA, Beyrut ve diğer bölgelerdeki vatandaşların telefonlarına gelen mesajlarla, İsrail'in kendilerini derhal bölgeden tahliye etmeleri gerektiğini belirttiğini bildirdi. Lübnan Enformasyon Bakanı, bu mesajları "psikolojik savaş" olarak nitelendirdi.


Yorum Yazın