İYİ Parti’de yeni atama: Mehmet Aslan, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti’de yeni atama: Mehmet Aslan, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu
Abone ol
İYİ Parti'de yapılan yeni atama kararıyla Mehmet Aslan, Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Daha önce Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı olan Aslan, yeni görevine başladı.

İYİ Parti, parti içinde önemli atamalar gerçekleştirdi. Mehmet Aslan, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun kararıyla Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı. Aslan, daha önce partide Gençlik Yapılanmasından Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olarak görev yapıyordu.

Atama kararı, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hasan Toktaş tarafından sosyal medya platformu X (eski adıyla Twitter) üzerinden duyuruldu. Toktaş, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun tensipleriyle İYİ Parti Kültür Sanat ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atanan Mehmet Aslan kardeşimi tebrik eder başarılar dilerim. Hak Teala zor işimizi kolay kılsın.”

Bu atamayla birlikte, Mehmet Aslan parti içindeki yeni rolüne resmen başlamış oldu.


Yorum Yazın