İzlanda - Türkiye maçı ertelenebilir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İzlanda - Türkiye maçı ertelenebilir
Abone ol
A Milli Futbol Takımımızın bu akşam Uluslar B Ligi'nde 3. Maçı gerçekleşecek. İzlanda ile gerçekleşecek karşılaşma başkent Reykjavík'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda oynanacak. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala maçın ertelenme ihtimali bulunuyor.

A Milli Futbol Takımımız bu akşam Reykjavík'teki Laugardalsvöllur Stadyumu'nda İzlanda ile karşılaşacak. Ülkedeki hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşmesiyle sahada don tehlikesi meydana geldi. Gözler UEFA'dan yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, İzlanda-Türkiye Maçı iptal edilecek mi, milli maç ertelenecek mi?

MAÇTA DON TEHLİKESİ!

İzlanda'dan Visir'in dün akşam saatlerinde okuyucularına duyurduğu haberde Laugardalsvöllur Stadyumu'nun zeminindeki buzlanma nedeniyle karşılaşmanın ertelenme ihtimalinin bulunduğu kaydedildi.

Stadyumda alttan ısıtma sisteminin bulunmaması ve zemindeki buzlanmanın dikkat çekici düzeyde olması nedeniyle İzlanda ve UEFA yetkililerinin dün akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdiği ancak herhangi bir karar verilmediği kaydedildi.

Haberin devamında her iki milli takımın yetkilileri ile UEFA cephesinin TSİ 16.00'da görüşeceği ve erteleme ile ilgili nihai karara varılacağı yazıldı.

 


Yorum Yazın