Kadir Doğulu iflas mı etti? Alim Yapım'a ulaşılamıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadir Doğulu iflas mı etti? Alim Yapım'a ulaşılamıyor
Abone ol
Oyuncu Neslihan Atagül ile yıllardır evli olan ve şimdilerde bebek heyecanı yaşayan Kadir Doğulu iflas haberleriyle gündeme geldi. Kadir Doğulu, ortaklarıyla kurduğu yapım şirketinin kapısına kilit vurdu. Çok sayıda kişinin mağdur olduğu öğrenildi.

Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’ün de desteğiyle, ortaklarıyla beraber Alim Yapım adlı bir şirket kurmuş ve peş peşe yeni projeler çekmek için kolları sıvamıştı. Hatta Alim Yapım'ın sitesinde kendilerini  şu cümle ile tanıtmaya başlıyorlardı; “2019 yılında Kadir Doğulu tarafından kurulan Âlim Yapım sanatın, yaratıcılığın ve dürüstlüğün gücüne inanan bir yapım şirketidir…”

Son olarak Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’nin başrolünü paylaştığı, yurt dışı için çekildiğini açıkladıkları “Aşkın Pusulası” dizisine imza atan şirket çekimlere 7. bölümde ara vermişti.

Ekonomik olarak zor bir dönem yaşadıklarını belirterek ödeme için süre isteyen Kadir Doğulu ve ortakları 3 ay sonra ofisi tamamen boşaltma kararı aldı. 3 aylık maaşlarını alamayan çalışanlarının da çıkışlarını verdi.

Şirketin telefonlarına ulaşılamıyor

Mağdur olan ve karşılarında muhatap bulamayan hem dizi, hem de ofis çalışanları alacak davaları açmaya hazırlanıyor.

Oysa,

Oyuncu Neslihan Atagül ile yıllardır evli olan Kadir Doğulu geçtiğimiz yıl çekilen bir fotoğrafı sebebiyle ihanet söylentilerinin ardından “Benimle konuşmak isteyen herkesle sohbet ederim, bir müşkülü varsa dinlerim, yardımcı olmaya çalışırım” demişti. 

Şimdi ise birçok set emekçisi “müşkül” durumda kendisine ulaşmaya çalışıyor. 


Yorum Yazın