16-17 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek ‘Kahve Zirvesi 2023’te, kahveye dair her şey masaya yatırılacak. Güncel bilgiler, stratejiler, öneriler ve yol haritalarının konuşulacağı zirvede aynı zamanda stantlarda kahveye ilişkin en son teknolojik gelişmeler, makine ve ekipmanlar görülebilecek.
Dünyanın dört bir tarafından gelen kaliteli kahveleri tadımlama imkanı sunulacak zirvede katılımcıların stantlarda hedef kitleleri ile direkt görüşme ve iletişim ağlarını genişletme, yeni pazarlar edinme şansı olacak. Medya sponsorluğunu Storybox.co’nun YouTube kanalı Gurmoss’un üstlendiği zirvede, 12 ayrı oturumda 60 konuşmacı sektör hakkındaki son bilgileri paylaşacak.
ZİRVEDE YENİ İŞ FIRSATLARI
Zirve kapsamında büyük ödüllü ‘Latte Art Yarışması’ da düzenlenecek. 2022 Latte Art Dünya Şampiyonu Carmen Clamente, hemjüride yer alacak hem de özel gösterim gerçekleştirecek. Şerif Başaran, CenkGirginol, Deniz Düzgün, Koray Eroğlu, Naim Koca ve Tuğba Munzur’un jüri üyesiolduğu yarışmada, 2 gün süresince 40 seçkin yarışmacı sanatlarını sergilemeolanağı bulacak. Franchising vermek isteyen kafeler ile franchising almakisteyen yatırımcılara da buluşma olanağı sağlayan zirvede Barista Club isebarista arayan kafeler ile iş arayan baristaları bir araya getirecek. Workshopalanında yaratıcı, bilgilendirici workshop'lar ve atölyeler de meraklıları ile buluşacak. Zirve boyunca ‘Safranbolu Kahve Müzesi’nin en önemli eserleri, müzeye tahsisedilen özel bölümde sergilenecek.
Konusundauzman 60 konuşmacının yer alacağı 12 oturum şu başlıklarda oluşuyor:
-Dünya kahveleri ve Türkiye’de yeşil çekirdek kullanımı
-Kafelerde fark yaratarak rekabetin önüne geçmek
-Gelişen soğuk kahve pazarı
-Kahve kavurma makineleri
-Yeme-içme sektöründe kahvenin yeri
-Kahvede global marka yaratmak
-Kahve makineleri
-Tüketici tercihlerindeki değişim ve kahvede yeni trendler, yeni konseptler
-Türkkahvesinin çeşitlenme ve yayılma stratejileri
-Kahvedesu kullanımı nasıl olmalı?
-Büyümestratejileri, şubeleşme ve franchising
-Patisserie/ Kahve yanı lezzetler; Patisserie’de değişen kriterler ve yeni tercihler
Yorum Yazın