Kemer’de Yörüklerin Halk Konseri düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kemer’de Yörüklerin Halk Konseri düzenlendi
Abone ol

Kemer’de Yörüklerin Halk Konseri düzenlendi

Cumhuriyet'in kuruluşunun 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kemer'de "Yörüklerin Halk Konseri" düzenlendi.

 

Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Kemer Yörükler Derneği tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda organize edilen konsere, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Emin Gül ile Mehmet Derya Baytekin, Kemer Yörükler Derneği Başkanı Turan Arslan, Kemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemer Yörük Beyi Bolat Ünsal, Kemer Belediye Meclis Üyesi Semih Top, Kemer Belediyesi Kuzdere Mahalle Sorumlusu Ayhan Yıldırım ve vatandaşlar katıldı.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında konser öncesinde Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla gökyüzüne pembe balonlar bırakıldı.

 

Sanatçı Enver Çatal, gecede bir konser verdi. Çatal, seslendirdiği türkülerle konseri izlemeye gelenlere güzel bir akşam yaşattı.

 

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçı Çatal, seslendirdiği eserlerle vatandaşlardan büyük alkış topladı.

 

Öte yandan Kemer Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Üreten Ev Hanımları Kermesi de organize edildi. Kemerli ev hanımları kermeste el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

 

Başkan Topaloğlu, kermes alanında stant açan ev hanımlarını da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 19:30’da Kemer Belediyesi önünden başlayacak olan Fener Alayı ile devam edecek. Kemer Belediyesi Gençlik Bandosu eşliğinde yapılacak olan fener alayından sonra ünlü sanatçı Selda Bağcan Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20:00’de konser verecek.

 

30 Ekim Çarşamba günü ise Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20:00’de 2. Uluslararası Barış Festivali kapsamında halk oyunları gösterisi sunulacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı


Yorum Yazın